Testimonial


Testimonial - Apa kata sahabat kita mengenai program Tune Talk / Tone Excel ini.

Selamat sejahtera kepada semua.

Untuk membantu anda mendapat downline baru dan juga memyembarkan kebaikkan program TuneTalk Tone Excel ini, saya bercadang nak buat ruangan testimonial mengenai program kita ni, jika anda ada kelapangan bolehlah berikan pandangan tentang program ini.

Data yang saya perlukan adalah:

1) Apa yang telah anda perolehi selama menyertai program ToneExcel ini.
2) Nama penuh
3) Nombor Phone
4) Bandar dan Negeri
5) Web promosi utama anda
6) Gambar.

Hantarkan ke email saya di mazelan.abas@gmail.com

Terima Kasih.
Admin ToneExcelDotBIZ
Mazelan Abas
010-5232047

Klik link untuk lebih Testimonial.
http://toneexcel.biz/testimonial.php?id=563030
Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Bulan 20 July 2010, adalah tarikh saya menyertai WOW Program TuneTalk/ToneExcel ini, maka pada bulan inilah saya perlu berkongsi apa yang saya capai dalam 2 tahun ini dan juga apa tindakan diatas percapaian tersebut, samada ianya baik atau pun buruk.

1) Pendapatan Komisyen: Pada awal-awal dulu, saya buka 3 akaun atas nama saya sendiri, saya susun akaun 1 diatas, akaun 2 dibawah, akaun 3 dibawah sekali, bila saya kembangkan, saya hanya kembangkan di akaun 3 sahaja. Cuma saya pakai 1 simkad sahaja, yang dua lagi saya bagi isteri dan anak saya pakai. Komsiyen pada 20 July 2012 (Cukup-cukup 2 tahun). Bila saya campurkan ketiga-tiga komsiyen tersebut dapat dalam lingkungan RM11,000

2) Keuntungan jualan runcit simkad, dalam lingkungan RM1,500 sebulan
3) Komisyen yang lain dalam lingkungan RM1,000
Maka jumlah kasar pendapatan dalam ToneExcel adalah RMRM13,500. Topup pula, untuk ketiga-tiga akaun tersebut dalam RM400 setiap bulan. Jadi bersih pendapatan dari ToneExcel ini, adalah RM13,000 untuk bulan June 12 sahaja.

4) Motivasi Sendiri: Pada 21hb July 2012, saya telah menghadiahkan diri saya sendiri dengan membelikan sebuah BMW 3-Series secara cash/tunai, tapi bukan baru, 2ndHand sajalah, cuma ianya 100% datang dari komsiyen TuneTalk/ToneExcel ini. Dan saya boleh berkata:

"Inilah hasil Bisnes ToneExcel yang saya buat dalam masa 2 tahun dengan bermodalkan duit sebanyak RM80, iaitu kereta sebuah BMW cash dan juga pencen sebanyak RM11,000 setiap bulan"


Terima Kasih .
Mazelan Abas
Petaling Jaya, Selangor

Klik youtube disini.. http://youtu.be/shQjFVCgxcU


No comments:

Post a Comment